Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
strana: 1... « 131132133134 135136137138
Osobní profil Valíček | 11.09.2008 15:50
akce u Helci byla good...ale proste ted neco divnyho ve vzduchu nebo co... v patek bouhzel na trencl nemuzu,mam jeste nejaky skoleni, takze ja pojedu na Jih az v sobotu rano, je mi lito... ale uz se na tebe taky tesim lazarku...dame nejaky mazani a pomazani na ty nase bebicka...
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 15:23
Tak to ti věřím, že se ti blbě píše... ...a vůbec ti to nezávidím..hele, asi na nás měla špatnej vliv ta akce u Helči..hehe ..smaozřejmě si dělám srandu...ta akce byla good... ...tak se na tebe těším..a kdyby jsi to zvládla tak přijeď už f pátek na trénink, to tam budu taky, tak ať tam nejsem jedinej mrzák..hehe...tak třeba nakonec žába pojede s mahony..mno uvidíme...
Osobní profil Valíček | 11.09.2008 15:19
No co ti mam Ploutvicko povidat...jsem pěkně z toho mrzutá... ani to uz nejak zvlast neboli, mam to zpevneny, ale tepe v tom... vic to bolelo v utery po trenclu...aaach jo, to je hned. Tak hold budeme dva fanousci mrzacci...he he ...a jeste se mi blbe pise na PC
Osobní profil kulna | 11.09.2008 13:42
mno ae tak Helca jede s jeji mamky pritelem a s valickem.. akorat se musi rozhodnout zabka a ta asi chtit jet nebude hm
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 13:23
Čágos..hele tak já si myslím, že by f tom neměl být problém aby s tebou holky jely,ne??..a nebo ať si odvoz nějak zajistí, taky je bereš pořád...a v tý práci si to zkus domluvit aby jsi mohla na trencl a mohly jsme popovídat... ..jinak Béčko hraje v sobotu v Sousedovicích takže tam asi pojedu a hrajou tam od 17hod tak by jsi tam mohla taky přijet??....jinak Vlaíčku, aspoň nejsem sama, ale vůbec ti to nezávidím a doufám, že tě to moc nebolí??... ...tak t budeme dva mrzáčtí fanoušci... ..hehe....
Osobní profil kulna | 11.09.2008 12:08
myhy ja bych teda i jela to toho pisku... myslim
Osobní profil Valíček | 11.09.2008 11:24
hojda zeny...tak pri ctvrtku zadne prijemne zpravy. pridavam se k Ploutficce marudce mam v haji prstik (ukazovacek) na leve ruce - Mudr ma podezreni na ustiple koubni pouzdro...chjooo. stalo se mi to v utery na trenalu futsalu...myslela jsem, ze o bude o.k. ...ale byla jsem doslova donucena jit k doktorovi dnes rano..Se mi teda jako vubec nechtelo, ale musela jsem...a takhle jsem dopadla..fnuk...takze sobotni zapas v Reichu je v haji, tak vas alespon prijedu podporit jako fanousek v sobotu!!
Osobní profil mahony | 11.09.2008 10:59
to by musela zaba, i helca se mnou uz v 10 do pisku...
Osobní profil mahony | 11.09.2008 10:59
ahoj, taky zdravim a na vikend se moc tesim, uvidim jak v patek s treninkem to se musim domluvit dneska v praci, ta odpoledni me jednou zabije, ostatne i ta nocni, nemela bych spis napsat ta prace me zabije :-) jo na zapas pojedu z pisku tak neberu strakonaky, to zn. maju, helcu, zabu....jeste se domluvime
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 7:34
Čágo, tak jak se máme takhle při čtvrtku??.už se nám ten víkend blíží tak je to takové veselejší,ne?...
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 18:04
Vždyť to já vím,že nejde o to kdo má pavdu...jen si prostě nechci připustit,že bych neměla hrát až dokonce podzimu,to by mi asi trefilo... ....jojo,bodík je vážně dobrej...takže jsi čapala jako blázen...vůbec jsem ti to v tu neděli nezáviděla... ...já bych to asi nezvládla,mno i když už jsme to párkrát zvládly... hehe
Osobní profil Valíček | 10.09.2008 17:37
Ploutvičko, tady nejde o to, kdo ma pravdu...každý tělo je hold jiný, já znám to svoje a vím u ostatních, kdo kdy měl nějaký problémy a jak dlouho se kurýroval...Tvoji ploutef neznám..he he...tak třeba budeš brzy fit a já ti to oupřimně přeju !! ináč my jsme hrály 2:2, snažila jsem jako blázen, ale bohužel naše obrana tvořila pěkný hrubice. Ale bodík taky dobrej
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 17:16
nazdar kabinářko... ...děkuji Ti,ale pokusím se vykurírovat do té doby než přijedeš aby jsme mohly nastoupit spolu....tak to je jasný,že na tebe myslíme a podnikneme nějakou kalbičku... ...a pokecáme...už se ti to tam dost krátí,co?...tak na sebe dávej pozor a zase napísej..zdary...
Osobní profil lenca | 10.09.2008 16:34
Zdarec holky moje zlaty,to sem rada,ze se vam ta kalbicka vydarila...taky se s vama rada opiju az prijedu Ste mooooooooc hodny,ze na me tak myslite,ja tez.Tak uz s vama chci konecne hrat atd... Ploutvi,moc me to mrzi,ze to mas takhle na pytel nejvetsi s tou nohou...ty woe je to na hovno a preju,abys byla co nejdriv fit a mohlas zas hrat!!!! papa mejte se gut
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 15:52
mno vidíme kdo bude mít pravdu...hehe... ...škoda, já myslela, že mi to pítí toho alkoholu,alespoň trochu pomůže a ono nic... ..a že jsme se hoodně snažila..hehe...a jak jste vlastně hrály vy??
Osobní profil Valíček | 10.09.2008 15:46
jo holchka, co se jednou přetrhne, to nějaký vnitřní mazání a pomazání jen tak rychle nespraví... a do Všestud tak jedině s flaškou ty rouro...
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 15:20
mno dobře, tak já to na nich nechám, ale do Všestud už asi pojedu i s taškou....hehe... ...pokud to jen trochu půjde, tak bych chtěla hrát co nejdřív....ale i když vy jste holky šikovný a zvládnete to i beze mě...jsem si jako myslela, že to nic neni...a ani ta akcička u Helči mě toho nezbavila...
Osobní profil Valíček | 10.09.2008 15:14
No, Ploutef, sic NEZNÁŠ BOLEST, ale jsi opravdu pěkný blázen (nechci použít expresivnější výraz..chi), když si myslíš, že s utrženým úponem budeš za 14 dní hrát... přála bych ti to, ale v tomhle bych to fážně nechala na ty MUDRY...
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 15:09
hele, přesně tak, ty my máš co tak říkat s tím, že nemám nic uspěchat.. ...mažu o všim možným,jen abych byla fit co nejdřív a mohla zase kopat..vždyť já budu asi brečet až nebudu moc f pátek a f sobotu kopat.. ..ale zase budu ten největší fanoušek, tkaže Vám věřím, že vyhrajete... ..dáš pár gólů a bude to fajne...mno kecala bych kdybych řekla, že to nebolí, ale já přeci NEZNÁM BOLEST...hehe...
Osobní profil palice | 10.09.2008 14:50
nooo,tak to je mazec..to je mi moc líto..musí to bolet jako kanec..hlavně to chce klid a nic neuspěchat..ikdyž ode mně to zrovna sedí viď kdyžtak ti přivezu nějaký prokrvovací mazání..ach jo,to je teda pech..no doufám že budeš brzy v cajku..
strana: 1... « 131132133134 135136137138

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz