Diskuze
Tak to ti věřím, že se ti blbě píše...
...a vůbec ti to nezávidím..hele, asi na nás měla špatnej vliv ta akce u Helči..hehe
..smaozřejmě si dělám srandu...ta akce byla good...
...tak se na tebe těším..a kdyby jsi to zvládla tak přijeď už f pátek na trénink, to tam budu taky, tak ať tam nejsem jedinej mrzák..hehe...tak třeba nakonec žába pojede s mahony..mno uvidíme...No co ti mam Ploutvicko povidat...jsem pěkně z toho mrzutá...
ani to uz nejak zvlast neboli, mam to zpevneny, ale tepe v tom...
vic to bolelo v utery po trenclu...aaach jo, to je hned. Tak hold budeme dva fanousci mrzacci...he he
...a jeste se mi blbe pise na PC 
mno ae tak Helca jede s jeji mamky pritelem a s valickem.. akorat se musi rozhodnout zabka
a ta asi chtit jet nebude
hm 
Čágos..hele tak já si myslím, že by f tom neměl být problém aby s tebou holky jely,ne??..a nebo ať si odvoz nějak zajistí, taky je bereš pořád...a v tý práci si to zkus domluvit aby jsi mohla na trencl a mohly jsme popovídat...
..jinak Béčko hraje v sobotu v Sousedovicích takže tam asi pojedu a hrajou tam od 17hod tak by jsi tam mohla taky přijet??....jinak Vlaíčku, aspoň nejsem sama, ale vůbec ti to nezávidím a doufám, že tě to moc nebolí??...
...tak t budeme dva mrzáčtí fanoušci...
..hehe....myhy ja bych teda i jela to toho pisku... myslim

hojda zeny...tak pri ctvrtku zadne prijemne zpravy. pridavam se k Ploutficce marudce
mam v haji prstik (ukazovacek) na leve ruce - Mudr ma podezreni na ustiple koubni pouzdro...chjooo.
stalo se mi to v utery na trenalu futsalu...myslela jsem, ze o bude o.k. ...ale byla jsem doslova donucena jit k doktorovi dnes rano..Se mi teda jako vubec nechtelo, ale musela jsem...a takhle jsem dopadla..fnuk...takze sobotni zapas v Reichu je v haji, tak vas alespon prijedu podporit jako fanousek v sobotu!! 
to by musela zaba, i helca se mnou uz v 10 do pisku...

ahoj, taky zdravim a na vikend se moc tesim, uvidim jak v patek s treninkem to se musim domluvit dneska v praci, ta odpoledni me jednou zabije, ostatne i ta nocni, nemela bych spis napsat ta prace me zabije :-) jo na zapas pojedu z pisku tak neberu strakonaky, to zn. maju, helcu, zabu....jeste se domluvime
Čágo, tak jak se máme takhle při čtvrtku??.už se nám ten víkend blíží tak je to takové veselejší,ne?...

Vždyť to já vím,že nejde o to kdo má pavdu...jen si prostě nechci připustit,že bych neměla hrát až dokonce podzimu,to by mi asi trefilo...
....jojo,bodík je vážně dobrej...takže jsi čapala jako blázen...vůbec jsem ti to v tu neděli nezáviděla...
...já bych to asi nezvládla,mno i když už jsme to párkrát zvládly...
hehePloutvičko, tady nejde o to, kdo ma pravdu...každý tělo je hold jiný, já znám to svoje a vím u ostatních, kdo kdy měl nějaký problémy a jak dlouho se kurýroval...Tvoji ploutef neznám..he he...tak třeba budeš brzy fit a já ti to oupřimně přeju !!
ináč my jsme hrály 2:2, snažila jsem jako blázen, ale bohužel naše obrana tvořila pěkný hrubice. Ale bodík taky dobrej 
nazdar kabinářko...
...děkuji Ti,ale pokusím se vykurírovat do té doby než přijedeš aby jsme mohly nastoupit spolu....tak to je jasný,že na tebe myslíme a podnikneme nějakou kalbičku...
...a pokecáme...už se ti to tam dost krátí,co?...tak na sebe dávej pozor a zase napísej..zdary...Zdarec holky moje zlaty,to sem rada,ze se vam ta kalbicka vydarila...taky se s vama rada opiju az prijedu
Ste mooooooooc hodny,ze na me tak myslite,ja tez.Tak uz s vama chci konecne hrat atd...
Ploutvi,moc me to mrzi,ze to mas takhle na pytel nejvetsi s tou nohou...ty woe je to na hovno a preju,abys byla co nejdriv fit a mohlas zas hrat!!!!
papa mejte se gut

mno vidíme kdo bude mít pravdu...hehe...
...škoda, já myslela, že mi to pítí toho alkoholu,alespoň trochu pomůže a ono nic...
..a že jsme se hoodně snažila..hehe...a jak jste vlastně hrály vy??jo holchka, co se jednou přetrhne, to nějaký vnitřní mazání a pomazání jen tak rychle nespraví...
a do Všestud tak jedině s flaškou ty rouro... 
mno dobře, tak já to na nich nechám, ale do Všestud už asi pojedu i s taškou....hehe...
...pokud to jen trochu půjde, tak bych chtěla hrát co nejdřív....ale i když vy jste holky šikovný a zvládnete to i beze mě...jsem si jako myslela, že to nic neni...a ani ta akcička u Helči mě toho nezbavila... 
No, Ploutef, sic NEZNÁŠ BOLEST, ale jsi opravdu pěkný blázen (nechci použít expresivnější výraz..chi), když si myslíš, že s utrženým úponem budeš za 14 dní hrát...
přála bych ti to, ale v tomhle bych to fážně nechala na ty MUDRY...hele, přesně tak, ty my máš co tak říkat s tím, že nemám nic uspěchat..
...mažu o všim možným,jen abych byla fit co nejdřív a mohla zase kopat..vždyť já budu asi brečet až nebudu moc f pátek a f sobotu kopat..
..ale zase budu ten největší fanoušek, tkaže Vám věřím, že vyhrajete...
..dáš pár gólů a bude to fajne...mno kecala bych kdybych řekla, že to nebolí, ale já přeci NEZNÁM BOLEST...hehe...
nooo,tak to je mazec..to je mi moc líto..musí to bolet jako kanec..hlavně to chce klid a nic neuspěchat..ikdyž ode mně to zrovna sedí viď
kdyžtak ti přivezu nějaký prokrvovací mazání..ach jo,to je teda pech..no doufám že budeš brzy v cajku..
Kategorie: fotbal
Návštěv: 38808
Dnes: 0
Online: 1

akce u Helci byla good...ale proste ted neco divnyho ve vzduchu nebo co...