Diskuze

Tak to ti věřím, že se ti blbě píše...

No co ti mam Ploutvicko povidat...jsem pěkně z toho mrzutá...

mno ae tak Helca jede s jeji mamky pritelem a s valickem.. akorat se musi rozhodnout zabka

Čágos..hele tak já si myslím, že by f tom neměl být problém aby s tebou holky jely,ne??..a nebo ať si odvoz nějak zajistí, taky je bereš pořád...a v tý práci si to zkus domluvit aby jsi mohla na trencl a mohly jsme popovídat...

myhy ja bych teda i jela to toho pisku... myslim

hojda zeny...tak pri ctvrtku zadne prijemne zpravy. pridavam se k Ploutficce marudce

to by musela zaba, i helca se mnou uz v 10 do pisku...

ahoj, taky zdravim a na vikend se moc tesim, uvidim jak v patek s treninkem to se musim domluvit dneska v praci, ta odpoledni me jednou zabije, ostatne i ta nocni, nemela bych spis napsat ta prace me zabije :-) jo na zapas pojedu z pisku tak neberu strakonaky, to zn. maju, helcu, zabu....jeste se domluvime

Čágo, tak jak se máme takhle při čtvrtku??.už se nám ten víkend blíží tak je to takové veselejší,ne?...

Vždyť to já vím,že nejde o to kdo má pavdu...jen si prostě nechci připustit,že bych neměla hrát až dokonce podzimu,to by mi asi trefilo...

Ploutvičko, tady nejde o to, kdo ma pravdu...každý tělo je hold jiný, já znám to svoje a vím u ostatních, kdo kdy měl nějaký problémy a jak dlouho se kurýroval...Tvoji ploutef neznám..he he...tak třeba budeš brzy fit a já ti to oupřimně přeju !!

nazdar kabinářko...

Zdarec holky moje zlaty,to sem rada,ze se vam ta kalbicka vydarila...taky se s vama rada opiju az prijedu

mno vidíme kdo bude mít pravdu...hehe...

jo holchka, co se jednou přetrhne, to nějaký vnitřní mazání a pomazání jen tak rychle nespraví...

mno dobře, tak já to na nich nechám, ale do Všestud už asi pojedu i s taškou....hehe...

No, Ploutef, sic NEZNÁŠ BOLEST, ale jsi opravdu pěkný blázen (nechci použít expresivnější výraz..chi), když si myslíš, že s utrženým úponem budeš za 14 dní hrát...

hele, přesně tak, ty my máš co tak říkat s tím, že nemám nic uspěchat..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38776
Dnes: 0
Online: 3
akce u Helci byla good...ale proste ted neco divnyho ve vzduchu nebo co...