Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil misel | 23.09.2008 8:48
anketa good akorát asi budu muset přemýšlet nad tím komu ten hlas dám. Jinak fotky nevim jestli někdo má ze zápasu a článek mi poslal Valíček na mail, ale že dá dobhromady ještě pro naše stránky, ten pro noviny je prý moc ofic Jinak v novinách toho asi moc nebude, páč tam pro nás prý není moc místa ale ploutef až přijedu dom, tak tam mam články z novin ještě archivní tak jestli je vyhrábnu, tak ti je naposílám
Osobní profil ploutef | 23.09.2008 8:12
tak ta Kůlny fotka je daná u zápasu s Mnich.Hradišti.... ..a dám tedy novou ankteru, kterou si přála Míša....
Osobní profil ploutef | 23.09.2008 7:42
Hele Kůlno, na to že jsi chromá tak jsi nějaká drzá,ne??..hehe... ..za mě se neomlouvej, voe protože ty jsi rebel největší..mno teda až po mahony... ...Míšo, jsi fakt moc hodná za ten azil...já flašku rozhodně přivezu...aby bylo co snídat... ....se docela těším.... ...bude zase nějakej článeček??..že bych ho sem mohla šoupnout..a nebo jestli máte ještě někdo nějaký fotky..??...
Osobní profil kulna | 22.09.2008 16:24
mno to jo
Osobní profil misel | 22.09.2008 15:30
Azil bude libovej, to jako jo, mam rozkládací gauč pro dvě osoby, pak dvě rozkládací křesílka a ještě dvě postýlky a hlavně mam v patře dva hajzly, tak to je good ne? flaštičku klíďo můžete vzít nějakou sebou ať je sranda já také nějakou v kouzelné skříňce vyšmátrám. jo a to že je kůlna nemehlo, to už ví díky mé pohotovosti určitě všichni hihihi
Osobní profil kulna | 22.09.2008 15:02
ty porad..ja zvracim jenom Hance do vyfuku.... ...a predem se omlouvam za ploutef..hhi..
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 14:55
já a někoho pozvracet??..tak to teeda nehrozí,to spíš ty,ne?..hehe....aždopádně je od Míši hezký, že nám poskytla takovejdle libicovej azyl....o)) ...takže se jí tam nesmíme moc vožrat a dělat bordel...ale to je těžký nedělat ostudu a bordel...
Osobní profil kulna | 22.09.2008 14:53
voe tak stebou spat venku fakt nechci ..a jeste by si me poblila, jako to umis :-D a ja mrzak budu spat v teplicku
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 14:52
mno to jo, my celkově když někam půjdem tak to bude vypadat že nás vypustili z ústavu..hlavně když uvidí tebe..hehe....
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 14:43
kůlno, na to že máš taky zranění jsi nějaká ftipná ne??...ty bueš spát pro každej případ venku aby jsi to tam nepoblila..hehe... ...nevím proč si myslíte, že já s mahy jsme největší spitky... ...a pochlub se, že jsi na marodce....
Osobní profil kulna | 22.09.2008 14:41
tyvoe ja nebudu spat nekde v boude a ani ve vane..to budou jen ty nej spitky..takze mahy a plotef :-D hhihi
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 14:39
jo a beru foťák aby jsme zase měli nějaké pikatní fotečky..hehe...jo a zase máme přivézt nějakou tu láhvinku..což?....já už mám koupenou švestku...
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 14:38
zdary Míšo, jsi mě docela při pondělku rozesmála a to jsem si myslela, že se to nikomu nepovede... ..prej kátu..ftipko...neboj,já se neumim opít až do němoty..hehe...ale je vidět, že víte, že s mahony máme spát solu,jelikož už víme jak tý druhý pomoct..hehe..viz akce u Helči..hehe... ..na akcičku u tebe se těšíme a moc děkujeme za azyl...jsi výborná....a jak říkáš domluvíme se v pátek..přijdu se na Vás podívat...
Osobní profil misel | 22.09.2008 14:07
Tak akcička bude u mě v Chelčicích, už je s tim předběžně počítáno. Mam místa dost, kdo bude úplně na kaši bude spát v koupelně ve vaně, ale vanu mam teda jenom jednu A kdo bude hodnej, bude spát na rozkádacím gauči. Pro tebe Ploutvi jsme s Mahy naplánovali káru, jestli se vožereš a nebudeš moct chodit. takže kdy kde a jak se domluvíme v pátek před tréninkem, páč po tréninku budem rádi že dejcháme
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 11:26
přesně tak, my jsme to odsraly minule ve stanu a teď někdo jinej..třeba kůlna..hehe...aby nemusela běhat tak daleko..hehe... .....
Osobní profil mahony | 22.09.2008 11:25
ja se tky hlasim ze ve stanu nespim, ja semhodna tak chci it teplicko na spani...jiak super zapasik, sme holky sikovny :-)
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 10:49
zdary, hele tak jakej je tedy plán na tu sobotu??..se nějak těším neo co?.. .....jo, ale teď už ve stanu fakt nespim..páč je tam kosáá...
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 7:37
čauves, já vím, že chybí..já čekám až mi je dodají, já už o ně prosila dávno...dobrá tvoje fotečka, ne??..hehe ...wyhul..lepší to stejně už nebude....
Osobní profil mahony | 18.09.2008 15:21
ahoj, jojo potrenujem, no vidis kdyz uz sem u toho chybi v soupisce udaje o trenerovi...co to je za fotecky ploutev te zabiju.
Osobní profil ploutef | 18.09.2008 11:08
Čus buchty, ta koukejte v neděli vyhrát a v pátek pěkně potrénovat... ..budu na Vás myslet...dneska jdu k doktoru, tak doufám,že mi to alespoň už sundají..jinak asi zhebnu..tak zdary...

Kalendář akcí

« 05 / 2026 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery