Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
strana: 1... « 131132133134 135136137138
Osobní profil helca | 12.09.2008 11:12
Mno to asi bude problem pac bude plné auto...Tak já nevím...A proč žába nejede s Mahony už dotoho Písku???
Osobní profil ploutef | 12.09.2008 11:02
mno hele,tak s tím zápasem do Sousedovic to neklapne, jelikož hrajou už od 10hod.. ...takže máme smůlu...bohužel...a jak tady čteš tak Helča dneska na trénink bohužel nejde..tak se to musí domluvit teď...
Osobní profil ploutef | 12.09.2008 10:59
já jim asi něco přimíchám do pití....a nebo do jídla... ....mno ještě že už je ten pátek a je 2 dny neuvidím..to je jediná moje záchrana...tka jasná,já to vyřídim že se omlouváš...ale zítra ve 12hod na stadioně..hele, nemohli by jste nabrat zítra Žábu ve Strakách??.Mahony pojede z Písku a nemá cenu aby pro ní zajížděla do strak,jelikož by pak nestihly zápas.... ..vím,je to komplikované...
Osobní profil mahony | 12.09.2008 10:59
ahoj, tak ja na trenink, pojedu. tam se vsechno domluvi, jestli helca jede s mamou tak je to dobry, jen vymyslet tu zabu...jo ploutvy na ten zapas do sousedovic sem to mela v planu tak se tam urcite uvidime.
Osobní profil helca | 12.09.2008 10:42
Pic mno konečně pátek...chci se omluvit s dnešního tréninku drobátko nestíhám dorazit,takže přifrčím až na zápas.. Ploutef neboj snad tě v praci přestanou štvát,nebo jim prostě něco udělej třeba usekni ruku
Osobní profil ploutef | 12.09.2008 9:08
Čauves,tka už máme konečně pátek..jupí..to je už taková maloá sobota..hehe.... ...i keyž teď se na ten víken nějak zvlášť netěšim,jelikož nemůžu děůat vůbec nic... ...a ještě ke všemu mě od rána hrozně štvou v práci...vrchol....
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 16:47
jojo,taky si říkám,že je něco divnýho v vzduchu,jelikož jinak to neni možný... ...tak se pěkně škol ať jsi chytrá..hehe...a uvidíme se f sobotu...a je jasný,že si něco dáme...
Osobní profil Valíček | 11.09.2008 15:50
akce u Helci byla good...ale proste ted neco divnyho ve vzduchu nebo co... v patek bouhzel na trencl nemuzu,mam jeste nejaky skoleni, takze ja pojedu na Jih az v sobotu rano, je mi lito... ale uz se na tebe taky tesim lazarku...dame nejaky mazani a pomazani na ty nase bebicka...
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 15:23
Tak to ti věřím, že se ti blbě píše... ...a vůbec ti to nezávidím..hele, asi na nás měla špatnej vliv ta akce u Helči..hehe ..smaozřejmě si dělám srandu...ta akce byla good... ...tak se na tebe těším..a kdyby jsi to zvládla tak přijeď už f pátek na trénink, to tam budu taky, tak ať tam nejsem jedinej mrzák..hehe...tak třeba nakonec žába pojede s mahony..mno uvidíme...
Osobní profil Valíček | 11.09.2008 15:19
No co ti mam Ploutvicko povidat...jsem pěkně z toho mrzutá... ani to uz nejak zvlast neboli, mam to zpevneny, ale tepe v tom... vic to bolelo v utery po trenclu...aaach jo, to je hned. Tak hold budeme dva fanousci mrzacci...he he ...a jeste se mi blbe pise na PC
Osobní profil kulna | 11.09.2008 13:42
mno ae tak Helca jede s jeji mamky pritelem a s valickem.. akorat se musi rozhodnout zabka a ta asi chtit jet nebude hm
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 13:23
Čágos..hele tak já si myslím, že by f tom neměl být problém aby s tebou holky jely,ne??..a nebo ať si odvoz nějak zajistí, taky je bereš pořád...a v tý práci si to zkus domluvit aby jsi mohla na trencl a mohly jsme popovídat... ..jinak Béčko hraje v sobotu v Sousedovicích takže tam asi pojedu a hrajou tam od 17hod tak by jsi tam mohla taky přijet??....jinak Vlaíčku, aspoň nejsem sama, ale vůbec ti to nezávidím a doufám, že tě to moc nebolí??... ...tak t budeme dva mrzáčtí fanoušci... ..hehe....
Osobní profil kulna | 11.09.2008 12:08
myhy ja bych teda i jela to toho pisku... myslim
Osobní profil Valíček | 11.09.2008 11:24
hojda zeny...tak pri ctvrtku zadne prijemne zpravy. pridavam se k Ploutficce marudce mam v haji prstik (ukazovacek) na leve ruce - Mudr ma podezreni na ustiple koubni pouzdro...chjooo. stalo se mi to v utery na trenalu futsalu...myslela jsem, ze o bude o.k. ...ale byla jsem doslova donucena jit k doktorovi dnes rano..Se mi teda jako vubec nechtelo, ale musela jsem...a takhle jsem dopadla..fnuk...takze sobotni zapas v Reichu je v haji, tak vas alespon prijedu podporit jako fanousek v sobotu!!
Osobní profil mahony | 11.09.2008 10:59
to by musela zaba, i helca se mnou uz v 10 do pisku...
Osobní profil mahony | 11.09.2008 10:59
ahoj, taky zdravim a na vikend se moc tesim, uvidim jak v patek s treninkem to se musim domluvit dneska v praci, ta odpoledni me jednou zabije, ostatne i ta nocni, nemela bych spis napsat ta prace me zabije :-) jo na zapas pojedu z pisku tak neberu strakonaky, to zn. maju, helcu, zabu....jeste se domluvime
Osobní profil ploutef | 11.09.2008 7:34
Čágo, tak jak se máme takhle při čtvrtku??.už se nám ten víkend blíží tak je to takové veselejší,ne?...
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 18:04
Vždyť to já vím,že nejde o to kdo má pavdu...jen si prostě nechci připustit,že bych neměla hrát až dokonce podzimu,to by mi asi trefilo... ....jojo,bodík je vážně dobrej...takže jsi čapala jako blázen...vůbec jsem ti to v tu neděli nezáviděla... ...já bych to asi nezvládla,mno i když už jsme to párkrát zvládly... hehe
Osobní profil Valíček | 10.09.2008 17:37
Ploutvičko, tady nejde o to, kdo ma pravdu...každý tělo je hold jiný, já znám to svoje a vím u ostatních, kdo kdy měl nějaký problémy a jak dlouho se kurýroval...Tvoji ploutef neznám..he he...tak třeba budeš brzy fit a já ti to oupřimně přeju !! ináč my jsme hrály 2:2, snažila jsem jako blázen, ale bohužel naše obrana tvořila pěkný hrubice. Ale bodík taky dobrej
Osobní profil ploutef | 10.09.2008 17:16
nazdar kabinářko... ...děkuji Ti,ale pokusím se vykurírovat do té doby než přijedeš aby jsme mohly nastoupit spolu....tak to je jasný,že na tebe myslíme a podnikneme nějakou kalbičku... ...a pokecáme...už se ti to tam dost krátí,co?...tak na sebe dávej pozor a zase napísej..zdary...
strana: 1... « 131132133134 135136137138

Kalendář akcí

« 05 / 2026 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz