Diskuze
jak se mame pri patku kobry???

mno tak to je super...
....tak sesmol nějakej ten dotazník....
...myslím,že to bude fajn....hehe...
...jsi chytrá holčička...opravdu....a já to sem pak vyvěsim...heheNo jak budete chtít
chápu že nikdo nebude mít čas se mnou posedět a dávat dlohosáhlé interviu,ale už jsem nad tím dumala,že bych zaslala každý z nás takovej dotazník s otázkama a vy by jste zpětně zaslaly odopovědi,no a pak by jsme z teho vyrobili takovou boudobudku pro veřejnost no
žádný prasárny,jasnačka
šlo by vo to jen-co děláš,kolik bereš,bankovní pin a tak podobně
nepouštěly by jsme se do žádnejch větších akcí 
mno nazdáre palice..my jsme moc rádi,že jsi nám napsala...
..mno tak jo...a od pondělka začneme...f sobotu se domluvíme na dané osobě...
..takže to bude takové naše malé TABU...
...dřív jsme ho na fotbale měli,viď???....hehezdar ženy,já jsem tady taky,jen momentálně nebyla nálada sem něco přihodit
furt přemejšlim nad nějakym článečkem,co bych dala do éteru,jen nevim o čem konkrétně by měl být,nebo možná nápadů je tolik,až si nemůžu vybrat,nebo se je tydim publikovat..pokud máte nějakej konkrétní,ale úplně konkrétní nápad,zadejte téma,já bych se i drobátko posnažila
pro některý-jedná se jen o věci,týkající se fotbalu
A nebo..nejčko mě napadlo-což sem přihodit rozhovor pokaždý s jinou hráčkou,hm?A o fšem 
mno ty fotečky pošli prosím mě a já si s nima pohraju...zmenším je, tak aby se jich sem vešlo co nejvíce atd...a neboj, ty známky opravíš a bude to zase všeechno f cajku...

ploutvi,helet az vyhrabu nejaky ty fotky co taky mam ze zapasu,muzu je semka dat nebo to muzes jenom ty??Ty woe sem ted dostala za 5 a 4 z ucetnictvi...jooo,to asi nedavam...uz musim tak zatim papap
jsem ráda, že se ti líbí...
...dobra anketa
jupí,mno tak se stačí domluvit...takže se domluvíme zítra na trenclu,ju??...jestli teda nebudeme moc zvondaný ze zápasu...
....a jsem pro zopakování soustředění....ale stejně nejlepší bejvá na Zlatce...

jojo,soustředění musíme zopáknout
ale nevim,jak to bude s tou sobotkou,ale vyrazila bych do Škwor

Joooo,mahy prosim tě mohla bys mi na trénink přivést vypálený cedo,jak sme u tebe tenkrát pred rokem kalili????????Dam ti za to novy,dikys

vždyť jsme přeci měli soustředění u Míši a to dopadlo velice good....

zdary pleničko...
...já se mám pracovně a taky je to celkem pruda...
..ale nedá se nic hold dělat..ale jak říkáš, já se taky těším na pátek a díky bohu už je zítra...
...na trénink se po dlouhé době taky těším...
..mno a na zápas taky..určitě bude výhra... 
NO,NAZDÁREK SLEČINKY:D vy nemáte co na práci nebo jak je to ??? Už aby byl patek, těšim se už konečně na trenink,ale ze zapasu mám malý bobánky
) Tady je to o ničem jen samá průda.....Jak se máte vy??? 
jo to je teda hrozný...ale bohužel s tím neuděláme nic....o(..
....aleaspoň, že my dvě a občas Míša, že sem zajdem.... 
ae zase tady pisem jen mi 3..to je strasny

dekuju kobro :-D ses fakt cuperrr
ty a jen ty jsi reterda...hehe...
...mno a s tim přepsáním ti budiž odpuštěno....hehe.... 

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38846
Dnes: 0
Online: 1

já se mám dobře a co ty??...jsi stará vochmelka..vopravdu...