Diskuze
mno fotil to sigi...
..mno mahony je hustota sama o sobě...
...hehe..vždy´t jí všichni známe..hehe..a dávám sem i novej článek....jako kdo to fotill???
zdarec. good fotečky, některé jsou obzvláště vypečené. Jinak zápas ještě víc good než fotečky. Mahy fakt největší hovaďák zápasu

4auves, tak už jsem dla do fotogalerie fotky ze zápasu s Táborem..tak jestli chcete tak se podívejte...

mno a nebo spíš super jamajská sprinterka...

jj super kobra spis

Wyhul je hvězda,wyhul je super hvězda...wyhul je nejlepší... ...a má to za flašku...

jo bylo to super...priste vyhrejme zas
Dneska super výhra...
....a wyhul je hvězda utkání...

Čauves, dneska se už moooc těším na Vás kobry...
....doufám,že jim nakopeme zadek...čus,musíš konešně ukázat co f tobě je...hehe..:o))...
ahoj, sem se tu taky konecne ukazala. ta anketa je dobra jen to prvni jmeno mi nejak nesedi...
tak za chvilku na treninkuzdary Míšo, jojo Hanka je fakt palice...
..tak já tu anketu poopravím s tím, že tam napíšu kdo nastřílí nejvíc gólu v tom utkání...to by mohlo být jednodušší....
...jo a zdržuju se hlasování na poslední anketu, protože ta je sakra těšká, hlasovala bych pro všechny, protože dáme táboru alespoň 5 fíků

Zdravíčko. tak koookám že jsem tu den nebyla a pomalu nestíhám číst kolik taj toho je
já mám také jedno z lepšení, dyž jsem začínala s fotbálkem, tak jsem si vedla takovej fotbalovej deník a mam tam starý články, rozpisy a poznámky, tak ho skusim najít voskenuju a dam dokupy pro publikování na stránky. Jináč Jarmilko luxusní nápad s dotazníkem, je vidět, že jsi prostě hlava (teda palice) 
já se mám dobře a co ty??...jsi stará vochmelka..vopravdu...

jak se mame pri patku kobry???

mno tak to je super...
....tak sesmol nějakej ten dotazník....
...myslím,že to bude fajn....hehe...
...jsi chytrá holčička...opravdu....a já to sem pak vyvěsim...heheNo jak budete chtít
chápu že nikdo nebude mít čas se mnou posedět a dávat dlohosáhlé interviu,ale už jsem nad tím dumala,že bych zaslala každý z nás takovej dotazník s otázkama a vy by jste zpětně zaslaly odopovědi,no a pak by jsme z teho vyrobili takovou boudobudku pro veřejnost no
žádný prasárny,jasnačka
šlo by vo to jen-co děláš,kolik bereš,bankovní pin a tak podobně
nepouštěly by jsme se do žádnejch větších akcí 

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38832
Dnes: 0
Online: 2

jj ae nekdy jako huste smrdi,,a v tom by mohla vyhravat