Diskuze
to nebyl tvuj, ten byl toho vaseho pana trenera
čauwes, jasánek, tak ten trénink fajt neni...je to škoda, ale když se nemůžeme sejít, tak je to blbé...
..tak snad jindy...Mno kůlno obávám se že po vysvědčení dorazíš, ale nejsem si jistá v jakým stavu, jestli na dva kusy, nebo na 10 kusů
hihi....A ten drez je vypraný, takže to máš za flašku, stejně jako Mahy, když sem jí vyprala spoďáry....

cauky..to je skoda ze neni tenhle tyden trenink..pak newim jestli budu moct pac bude vysvedceni...

Ahoj vsichni turnaj ve Vodnanech je na strankach jihoceskyfotbal.cz kdo si chce precist vysledky atd. jo a Miso ten bran. dres s tim nalepenym cislem je muj tak zatim
cauves holky,jak je??Takze trenovani zahajime az pristi tyden joo??Tak to uz se tesim moc.

tak dík...seš kámoška
jo heleď a nenechala si v bedně s drezama tvuj drez s tim nalepeným číslem?no to ti nevyslo, ale musela sem mejt okna a stehovat skrine, ale uz se na tebe nezlobim, ze seš to ty

kdybych ti to nepřála, tak máš ještě k tomu zlomenou nohu

ty si mi to normalne neprala, kuli tobe nikam nejdu

Jo Ploutef a kůlně stránky na starosti nedávej, to je rači vymaž, než je dát do spárů toho podsvinčete...

Míšo ty máš život, když se můžeš vy... na učení a deš do hospody. Já bych s tim nejrači taky sekla a šla do hospody
tywoe vy na sebe nemáte ICQ nebo co? Kdo to má jako sakra číst?

tak ja na to pecu du do hospody, cao střívka
hele děvčata potřebuju vysvětlit:grafy fncí sin a cos, pak grafy fncí tg a cotg, určování hodnot sin,cos,tg,cotg
mno bych rekla ze jsou na tom vsici stejne..

kecičky...takže si mázněte...
..já jsem hodná, to si mě asi pleteš...kači neplač, ploutef je na tom stejně
ja jo. si si me s nekym spletla, uz si me nekdy videla ze bych delala bordel

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38808
Dnes: 1
Online: 1

oprava chtela sem napsat muj