Diskuze
mno tak to máš recht...

To přežije - bude muset

jo Kůlno, sama nebudeš...Lenka taky bude mít šaty...a i Míša...hehe...tak si je vezmi...

jojo, nabídla bych ti spaní u mě, ale už se ke mě nikdo nevejde...
...páč tam spí samý alkáčové...hehe....a je prostě plno..bohužel....tak snad to tátovi nebude moc vadit,ne???Noooooo tak to bude tatínek extra rád :-D Ale halt se nedá nic dělat - jaký si to uděláš takový to máš

ne ja nejdu f satech pac bych tam byla sama jako ....
takze nic nebude..teda jen ty kalhoty 
mno jojo,bereš si je...hehe...
....né kecám...kůlna jde taky f kalhotech, páč mě f tom nechce nechat samotnou... 
ploutef ja si saty brat nebudu..tak newim co rozhlasujes ze si beru saty??
blbkoo...a to se fakt nedačauves, já se rovnou omlouvám, jelikož jsem zamluvená na hlídání ségry dvojčátek...
..ale myslím, že se tam někdo z fotbalu ukáže... 
Ahoj holky,chtela bych vas taky moc pozvat na muj maturak do Pisku 5.12.Jana B.

mno to se ještě neví f kolik se pojede na zpátek, ale podle mě asi takolem 2hod,ne??..já bych to tak viděla, jelikož pak už to tam stojí za hovno...
..a myslím, že to bude bohatě stačit...
..hehe...Jo a co se týče šatů Žirafo-já je mám, ale extra se mi do nich nechce

Jooooooo a mimochodem, v kolik plánujete odjezd? Aspoň cca - ono to stejně nakonec dopadne jinak :-D Abych totiž domluvila odvoz z Blatný do toho našeho prdelákova...Budou rodičové rádi :-D

Tak to se omlouvam,docela mi to i stve,pac nic nedelam,ale v nedeli nemuzu
Tak si to hezky uzijte a dejte jim poradne na zadek 
počítám s tebou Míšo na spaní,neboj...ty jsi to měla rezervovaný jako první..jinak tam bude ještě spát Kůlna,wyhul a Helča...
...takže fakt jako skwadra..hehe...mno v neděli domluvila Mahonny sálofku ve Strakonicích s klukama..mělo by to být od 13hod....víc o tom ví mahonny....vecer sem chtela napsat
ale jestli to bude az nekdy ecir,tak mozna...
Sorry,taky uz sem zapomnela co se bude dit v nedeli ve Strakach za salovku???Nebudu nejspis doma...

Tak pro upřesnění 6.12. je turnaj v Neratovicích...mistrovství čr v sálovce,bude tam 10 týmů, hrát by se mělo ve dvou skupinách systém každý s každym..A co je teď ve Strakách v neděli????

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38832
Dnes: 0
Online: 1

ahoj sem se sem po dlouhej dobre dostala, ju to by bylo moc vtipny kulna aploutev v satech hihi...ale ja budu stát při vás a beru si taky jen klahoty...a co jak se jinak máte? ja docela dobře.