Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil ploutef | 20.01.2009 15:30
no tak jako fšechny jsi samozřejmě neviděla, třeba mě, ale budiš ti odpuštěno... ..i když já jsem docela ráda, že jsem tě neviděla..hehe... ..si dělám prču...jinakp. rozhodčí děkujeme za Váš příspěvek do diskuze a mrzí mě, že jsem neměla tu čest Vás poznat, ale ostatní tu možnost měli a to je super...
Osobní profil míša (neregistrovaný) | 20.01.2009 13:35
Já ti dam roupy , ty, ploutvoni , na trenink vam teda asi nepridu, leda ze bych vysla uz ve ctvtek abych taam dorazila pěšo, ale rada sem vas vsechyn zas videla a drzim palce mahony
Osobní profil Lubo (neregistrovaný) | 20.01.2009 13:26
Zdravím sympatizantky z Blatné. Našel jsem Vaše stránky, a tak Vás tímto zdravím a gratuluji k nedělním výkonům, které neodpovídají konečnému umístění Ať Vám to dál kope a užívejte života a dobré nálady, jako na nedělním turnaji. S pozdravem Luboš - že by rozhodčí???
Osobní profil ploutef | 20.01.2009 7:32
čauwes, zdravím Vás, tak to jsi mě moc nepotěšila s tím tréninkem.. ..tak já jen doufám, že se nás sejde hodně a můžou přijet klidně i holky z Protivína.... ...a kord Míša, když má takový roupy..hehe.. ...ty góly mě teda jako fakt mrzí... ...ale bohužel jsem nemohla být na více místech najednou...jinak Míšo díkes zato, že jsi chytala...a f pátek tě čekám na tréninku...
Osobní profil Míša (neregistrovaný) | 19.01.2009 20:28
Čus děvčata, omlouvam se za ten propadak v braně, ale lepsi uz to asi nebude.Hrali ste dobre i bez nekterejch hracek (za par golů muze ploutef pac tam nebyla), preju hodne stesti do dalsich zapasů
Osobní profil kulna | 19.01.2009 20:17
hey tak to je dobrej joke..ze se ucis..
Osobní profil helca | 19.01.2009 14:55
Pic všem,gratuluji k umístění na turnaji a chci se omluvit z pátečního tréninku...buhužel jsem na Slovensku ve Zvoleně a učím se
Osobní profil Peťa D. (neregistrovaný) | 19.01.2009 13:30
Zdravim fotbalistky Blatné, blahopřeji k pěknému umístění na turnaji, který byl kvalitně obsazen. Klobouk dolů, co jste v některých zápasech dokázaly předvézt :-). Přeji plno úspěchů v sezoně..
Osobní profil ludva | 19.01.2009 12:38
Ahoj chtel bych podekovat torzu tymu ktere se zucastnilo turnaje ve Vodnanech za reprezentaci a nato jak kvalitni tymy se turnaje zucastnily tak konecne 7 misto je pro nas uspechem..skoda jen utkani s Taborem ktere bylo dobre rozehrane ale konecna remiza nas odsunula o zapas o konecne 7 a 8 misto na turnaji..jeste jednou diky
Osobní profil kulna | 19.01.2009 12:31
cauwes ja hlasim ze nejspis budu..ae newim jak to bude po vysvedceni..
Osobní profil ploutef | 19.01.2009 9:34
čauwes, tak Vám blahpřeji k úspěchu a hlásím, že v pátek je první trénink a to od 20,30hod, takže pro Blatenský je odjezd v 20,00hod od stadionu,ju?..a nebo podám info přes mobil, jleikož se to týká, jen terči a pincky, jinak sraz u haly je ve 20,20hod... ...PS: Míšo, prosím tě vezmi ty dresy, vrátím je Milanovi pokud jste tak neučinily fčera...díkes a zatím....
Osobní profil pincka (neregistrovaný) | 17.01.2009 20:57
Míšo,já minule omylem sbalila jedny trenky takže ti to asi nevychází.. Kůlno,sama si paprika..
Osobní profil ludva | 16.01.2009 11:27
Takze doufam ze je vse jasne a na nedeli se dobre pripravite kdo ma zajem o turnaji co byl v Budejkach je clanek na jihoceskyfotbal.cz vysledky,tabulky,strelci a rozhovory tak se muzete juknout kdo chcete. Zatim ahoj a v nedeli srdce bojovnic.
Osobní profil kulna | 15.01.2009 13:32
to je moc dobre ze jede mlady ridic...kolik mu je ???a by to nebyla nejaka paprika..
Osobní profil misel | 14.01.2009 20:09
Pojede mladší řidič? tak to mě mrzí, že budu už ve Vodňanech ale alespoň nebudu muset brzy vstávat Drezíky už sou vypraný a pěkně voňavý, zítra je složim do bedny aby byly na neděli pěkně odleželý...už se tam těšim
Osobní profil ludva | 14.01.2009 16:43
tak se hlasim s dalsim info co se tyce odjezdu v nedeli do Vodnan...odjezd bude od stadionu v 7.30 hod. zase tranzitnim specialem akorat pan ridic bude mladsi takze zadny blbosti ja Lenca a Hanka nastoupime v Pisku u Lidla tod asi veskere info co se toho turnaje tyka..kdyby doslo k nejake zmene vcas dam vedet zatim ahoj
Osobní profil kulna | 14.01.2009 12:00
mo wime..treba vsecky ne!!! a hlavne tabor...
Osobní profil ploutef | 14.01.2009 7:44
no to se nedivím, že jste se smaláy, jelikož to opravdu bylo hodně ftipné..hehe...teda někteří.... ...skončeta poslední, ale víte koho máte porazit,ne???....budu Vám moc držet pěsti...
Osobní profil misel | 13.01.2009 14:57
No řeknu vám, že i dyby sme v neděli skončili poslední, tak už vidim,že budeme mít v publiku největší oporu A neska sem mluvila s Peťou Říhů, tak sme se taky nasmáli zážitkům z neděle, myslim že sme jako fakt originální tým
Osobní profil ploutef | 13.01.2009 7:36
čauwes dámy... ...to je přeci úpa jasný, že Vám budu držet pěsti a to jako dost.... ....uvidíte ak to tam zvládnete...já se u toho směju ještě te´d když si na to vzpomenu... ....hehe....

Kalendář akcí

« 07 / 2026 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery