Diskuze
čauves, zdravím Vás....
...doufám, že jste postřehly malu úpravu vzhledu stránek a slibuji, že se na tom pokusím o svátkách více makat, ale teď to bohužel moc nestíhám..jinak ve fotogalerii jsou ty fotky od tý fotografky, tak si je můžete prohlédnout...
...jen mě mrzí, že je pořád míň lidí na ten maturák...příště na zařizování čehokoliv kašlu..zdar.... 
Nazdarek deucata,jak se mate????Ja tak nejak
ze to ujde...Uz se tesim az se uvidime v sobotu,jupiiiiii
Takze doufam,ze se tam pekne sejde nase vetsina!!Kulno,ty to hlavne vylez,at si fit na tu pyzamkovou dokopnou 
Nebuj Kůlno, vona se pro tebe zase nějaká super anketa najde. A sereš mi že nejdeš na ten maturák jako...ale což s tebou nadělam...hlavně že budeš na dokopnej,to se nebudem muset chovat slušně a už budu asi muset někde najít to pižamo, zajdu za babičkou :-) Páč dybyhc si vzala to od anděla, tka budu opravdu vypadat jako anděl
....proč vlastně nejdem za anděly
nebo teba spíš za ďábly 
mno musela jsem tu anketu aktualizovat..hehe
....super uz tam neni ta blba anketa

mno to taky doufam jako...
jj dam ji to vedet,,:o))ty woe, to je fakt na hovno....
..tak to dej wědět hlavně Lence....ty woe, tka jen doufám, že na dokopný se nás sejde víc...

jo a oznamuji ze na maturak nemuzu,....kuwa docela me to sere..fakt

mno dobre..ae ja sem normalni..
defko
jo semnou muzes taky pocitat..
moznakůlna neni vůbec normální...
...hehe...mno se mnou wyhul počítej,ju??....
....já se ráda zůčastním...
...mno wožralejch bude asi dost a dost...

koukam ze sem jedina hlasovala je jsem normalni..
mazec.. 
cagos tak sem se sem zýase po dlouhej dobre dostala, a 1 co bylo tak sem hlasovala v ankete...hihi silvestr, no dobry napas, jen jeslti uz nekdo nema jiny plany...turnajek je skoda, le kdyby nekdo chtel, byly by sme i radi tak muzete jet za protivim, bych jeste upresnila termin...no maturak se blizi...jo to zase bude opitecjh lidi...

fůůjjj...to by byla opravdu rychta...
...blink...mno to jako doufam..pac ja ho nnechci ze sebe stirat..fuj

jo to je...
..hele, neboj snad se u nás nikdo nepobleje a jestli jo, tak doufám, že to stihne na záchod...

woe par jo..
to je docela hojna sestava..
superwoe, nás bude víc..jede Hanka, já, wyhul, Terka, možná Pincka a s Hankou asi dorazí Jana Bicanů...
...a kdeyž ne, tak si dáme hodpodu...hehe.....ale já doufám, že se nás pár na ten fotbálek sejde... 
mno tak to tam budete 3 ne na ty salofce? mno my sme byli minule dve ..ae tak ta hospoda to jisti.. mno jestli se na me nejaka vyblejete tak se asi poseru

weo, ale klidně a´t u nás spí kdokoliv...o to bude větší sranda...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38832
Dnes: 0
Online: 1

Supeer stranky...ale bacha aby nakonec tu anketu nevyhral nekdo jinej