Diskuze
tak se nějak domlufte a buď to zrušte a nebo si zajistěte i dresy a hlavně to startovné musí být zaplaceno do 3.12.....tak uvažte zda to má vůbec cenu....je to jen a jen na Vás...

to Misel:Myslím že na ten turnaj bude stačit jedno auto,Plzeň ještě nevím a já jsem už v Praze

kůlno jak můžeš vědět jak se vedle mě spí, dyž si eště vedlě mě nespala...počky....
Jinak nevím jak ostatní řidiči, ale já nebudu mít na sobotu asi autí 
hey se mas...

jo přesně tak, mahony ti vychrápe díru do hlavy..hehe...
...mno nic, jdu domů..takže čusárna...mám konenčně padla.... 
jo jasny...
mno to asi budu spat s rohozkou....pac nweim jak na tom budu po maturaku..
mno mahy zase bude chrapat..

jsi fakt jako ftipná....hehe...
...ale sigi o to fakt jako nestojí prej..hehe....
.....takže ti prostě zbejvá spát s holkama...hehe...

mno tak ja budu spat u sigiho..
..a ty tam s holkama..se budu teda mit

mno to máš pravdu, jelikož u mě spí stejně jen spitky, takže jsem f klidu, že by se ti vedle někoho spalo dobře...
..jo máš pravdu, je to asi rozbitý....hehe.....mno tak vedle Misi to nebude o moc lepcii..jo v poho..je to asi rozbity

jo kůlno, nejde mi nějak mail a ani moc internet f práci...tak proto ti nepíšu...

mno čauves, to nevím jestli ti to holky udělají nebo ne, ale já vím, že 100% nejedu..a záleží pouze na holkách jestli si to vezmou na svůj hrb...
...Neeeeeeeeee...to mi přece nemůžete udělat

mno si myslím, že těch chlastaček bude ještě hafo...
..hehe..mno a to spaní vedle mahonny ti moc nezávidím...ale třeba vedle ní spát nebudeš... 
jeeeeeeezis to bude zase masakr..fujjj...a spat nedle mahy kdyz je zlita to je fakt naresss..a to se fakt neda..mno takovej chlastacek jeste bude

já jsem nebyla, jelikož jsem úplně brutálněnachcípaná a hlavně jsem hlídala ségře děti....takže jsem nemohla...
..ale neboj, vynahradíme si to...
..vždyť už příští týden u mě spíte...
..hehe....cauwes, ja nejspis asi taky nepojedu...jakto ze si nebyla ploutef ve strak na salofce??
ae newa my sme si to vynahradili v hospode..

čauves, hele pořádně se rozmyslete jestli chcete jet na ten turnaj, jelikož tranzit nebude, budete muset vzít auta a nikdo Vám cesťák neproplatí a ještě ke všemu si budete muset zaplatit startovné 2000,-Kč - na to taky nikdo nebude připlácet a musí se tam vzít dvoje dresy atd...mluvila jsem s Honzou Klásků a ten sám řekl, že to je kravina...ale záleží na Vás....jen Vám sděluji info, které jsem zjistila...
...a říkám předem, že já fakt jet nemůžu....
..takže je organizace odjezdu a všeho na Vás.....čauves, tak jak se vede??..koukám, že návštěvnost tady trochu vázne..mno škoda....
..ale se začátkem sezóny to určo bude jiný.... 

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38832
Dnes: 0
Online: 1

mno to newim Miso....ae ani to nechci vyzkouuset