Diskuze
jenže Kůlnu, ty jsi hrozný zvíře, ale lepší koníček než želvička,co?,.....

mno miso ja sem myslela jinyho konicka asi nez zase maslis ty..
...ja myslela normalnihoi, vykonyho, chlupateho ani ne, konicka jak ma byt..jako 
mno tak se Míšo domluv s Lenkou a předejte si to takhle jednudušše...
...to zase asi bude akce tim transitem jet na ten maturák..jen doufám, že tam dojedeme alspoň trcohu střízlivý...hehe....
...teda já jo, jelikož nebudu tolik pít... 
kůlna myslí v první řadě ždycky na prasárny a na chlast...žejo tetko???
jo a lenko prosimtě proč ty lístky rovnou nestojí 100? to je nějaká akční cena ne?
Jinak já jezdim každej pátek dom přes Písek, takže můžem dát někde spicha a pak přehodim lístky aj do Blatný...ahoj, tak už jsem přidala i fotky z Dubice, ale jen ty publikovatelný..hehe...

čauves...nemáš zač...a hlavně už mi nevo....želvu..jednou a stačilo,jo??...nebo tě nahlásim na příslušnej úřad za obtěžování...
....jinak na maturák se moc těším...mno a na lístky se domluvíme na tom předání...by jsme si daly sraz v Písku a bylo by to...ploutvi,dik za tranzita

Nazdarek
Jak nepoustet ke mne a k Mahy zviratka?My mame radi zvirata,zvirata,protoze.....
Ale mam na mysli jiny zvirata nez si myslite.Jo vikend to byl good,na jednotku s hvezdickou
Holky uz mam pro vas ty listky na maturak (99 kc) Takze s vama stopro pocitam a jeste se musime domluvit,jak vam je predam..teda vam co jste treba ze z Plzneasi po Monce nebo je klido poslu. 
zdravím....ty bláho...já bych Vám jen chtěla fšem říct, aby jste nikdy nepouštěli zvířata k Lence a Mahonny....
......mno jinak kůlnička myslela asi koníčka....hehehekulno prosim te nehc vsechny konicky na pokoji, znas se :-)
mno tak asi máme jiné koníčky ..

no ty kulno myslis zase jineho kone :-) hihi

na koni???? to neni zase tak moc narocny ne

Tak já vypadala v sobotu dobře, akorát mi bolela prdel a nohy...řeknu vám ježdění na koni je ještě náročnější než fotbal...
mno ploutef vypravej nam to..
..my sme to nezazili 
No děvčata náročný to v sobotu bylo.Ale nějak jste v rychlosti zmizeli.Příště to bude třeba trochu prodloužit.
mno tak já ti asi ani nemusím říkat jak jsem dopadla,ne?....

zdarec defky...teda hlavne spis spitky
zejo ploutef??? jak ste dopadli o vikendu ?? 
No sem mooc ráda, že ty naše stránky navštěvuje taky někdo jinej než 6 lidí z týmu
Jinak Ploutef našla jsem doma články a poznámky k zápasům od roku 2001 do roku 2006, tak už chystej nějakou rubriku ARCHIV...nebo třá VYKOPÁFKY
Kategorie: fotbal
Návštěv: 38846
Dnes: 0
Online: 1

s tebou se to kůlno nedá řešit protože si zvířecí rebel.....jojo s Léňou se domluvim a dyštak přehodim pak lístky tobě Ploutvi....co Léňo, až sem zase zavítáš, tak písni v kolik jezdíš f pátek dom já se podle toho zařídim a hlavně jestli ty lístky budeš chtít rovnou zaplatit