Diskuze
mno tak to bude spát s mahony Lenka, ale ta bude spitá, takže jí to bude jedno...hehe...

jo tak me stacispat na zemi....stejne nechtela bych spat s mahy na jednom gauci...

ty voe,, můžeš u mě soát, ale jedna z Vás bude spát na zemi a karimatce...jelikož do obývaku na gauč se vejdou dvě a tak jedna by mohla spát na zemi...tak jestli se nějak s Lenkou a Mahony domluvíte tak u nás spi, ale víc lidí už ten byt fakt nepojme...
..jo a já f pátek nebudu moc pít...aby to nedopadlo jako f sobotu...

sama ses nafukovaci..hih..mno spi u tebe mahy takze mas uz plno. skoda

já se těším hrozně...ale chce to si zajistit nocleh, páč já všechny neubytuji...nemám nafukovací byt...
... 
cauves... tesi te se na patek???heheh

čauves, mno on nebyl nadšenej trenér ani po zápase, ale já si myslím, že jsme to nakonec zvládly dobře...
...výhra je výhra....hehe..no to víš, za 10 gól se musela kupovat flaška...
..a do toho se asi nikomu nechtělo....
...takže se těším f pátek a 1.místo už jsme obsadili, laespoň na týden....kéž by to vydrželo déle.... 
No podle toho jak se tvářil trenér moc dobrej zápas to první půli nebyl, ale jak vás znam tak ste to potom určo napravili
akorát sem teda koukala, že se nikomu nechtělo do toho 10 gólu...hihi. Jo a ploutef nebuj, od příštího tejdne budem na prvním místě celej tejden
doufam...Čauves, tka jako f sobotu zápas dobrej,ne??....a jsme aspoň na chvilku na 1.místě...

sama kecáš...
...my si lžeme??? 
ae kecas..kobro

do ničeho ti nekecám...
....hehecoze???? tak mi radso do nich nekecej..defkooo

kůlno, tvoje koleje jsou nejhorší koleje...
..heheahaa,no tedka uz to bude lepsejsi pac uz koncim,tak hezkej zbytek dne a zitra navidenou,pa
njjn....jedes v mejch kolejich

nene, já mám v práci jen skype...bohužel..icq mám jen doma...to se ti nedívím, že tě to ve škole neba...jelikož mě to f práci taky neba...

lepsi chodit na kafe nez chodit do prace

co ty taky nemas co na praci??

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38832
Dnes: 0
Online: 2

mno je to jedno..oni budou blit dolu takze spim daleko