Diskuze
Zdravím Všechny..přeji Vám bohatého ježíška krasný štedry večer,a at vam nikomu nezaskočí rybi kostička..Krasný Vanoce a štastny nový rok...Hani ta basnička byla senzační!!!
Mily holky,trenere a vsici fanousci....Krasne a vesele Vanoce a hodne stesti v novem roce,fotbalovych uspechu a hlavne zdravi!!
Jooooooooo tak jsem tu zase a kdyby někdo nekouknul na spolužáky, tak o5 přeju krásné Vánoce, bohatého Ježíška a HAPPY NEW YEAR !!!!! (PS: bacha na opici :-D)

jo ty ses taky prase..a co melo bejt jako ten smrad co si tam rano vypoustela??mno...to byl hnus..

já ne, já nejsem prasátko...to vy..hehe....

jaky ste prasata??
hae celej DREAM TEAM jsou prasata..takze ty taky prase,..

mno připojuji se ke coolně, jelikož dokopná fkat jako libice...hehe...
..jen Vás chci upozornit, že se vychlastala fčechna zelená a becherofka...takže vidíte jaký jste prasata...
..hehe....mno Lenka je prostě husťouš..hehe...ale je naše....

zdary..tak dokopna byla nejsuprovejsi..
sice sme byli s mahony a se sigim trosku prasatka jelikoz to nas zaludek nevydrzel
jinak super..
Lenka to je stara vobsouurnice

zdravím Vás...tak už s můžete podívat na fotečky z dokopný...

čauwes, dokopná sjuper....
.....hehe...a borec nakonec byla jak Lenka tak wyhul, která pogovala na hajzlu...heheHani,musis jet!At je vetsi prdel...
A myslinm si,ze ty mas dost velky pravo to s nam zapit taky! 
Ahoj, mno nejradši by jsme to zapily s tebou,wíš?..chceme aby jsi dorazila..pjosím...
....Ahoj ženy,omlouvám se z dokopný,řádně tu sezonu zapijte i za mně,zasloužíte si to

mahhony tam ma zaskvrneny fleky..ihii
poblitka mahony me vsera vozrla..fujj ja ji zabiju

oukej,s tebou počítám na 100%....
..ty,wyhul a Kůlna už tady máte vyležený fleky...hehe...

Ahoooj,ja poslusne hlasim,ze bych si u tebe,ploutvi,jednoho fleka zarezervovala
dekuju predem
Uz se tesiiiiiiiiim,pa 
sama tam jsi..hehe...hele, kdo vlastně u mě spí f tu sobotu??...

tsss..me je to jedno ze budu v ustavu pac vy uz v nemjste..

čauwes, něaká ftipná po ráná Míšel, ne??...
..hehe...pro Kůlnu nejsou žádný normy...hehe
Kategorie: fotbal
Návštěv: 38808
Dnes: 1
Online: 2

čauwes, zdravím vás fšechny a přeji Vám krásnýho ježíška a doufám, že jste dostali plno krásných dárků...