Diskuze
já jsem po odpočinku také pěně odpočinutá a už aby byla zase sobota, nebo alespoň pátek, si tak trochu zaběhat
a hanči pisatelský výkon fakt bomba 
zdravím...tak já hlásím, že moje tělo už se vzpamatovalo z nedělního se válení po trávníku...
..Hani, ten mail jsi napsala opravdu moc hezky a myslím, že to takhle cítí každá z nás...nejen že jsme DREAM TEAM, ale ještě ke všemu máme tebe - největší srdcařku...
..a to je nejdůležitější....zdravim,ženy,k tý marodce se připojuju,ale výpis ran už radši neuvedu,páč bych si si přišla vůči vám trapně..myslim si,že každej máme to tělo zhuntovaný jak zákon káže,ale ani není divu,jelikož jste v Holoubkově na hřišti nechaly všechno,teda krom peněženky a dalších drobností:-)příště posbíráme z hřiště my jejich svědomí a jejich prohru,poněvač u nás se hraje férově
a u nás se vyhrává spravedlivě,takže tim Holoubkovský zřejmě zaskočíme
no nic ženy,vypadá to na rehabilitační tejden pro fšechny,tak vyhojte ranky,srovnejte duševní stav a v sobotu jdem do dalšího boje 
nojo je, vrchol lenosti. Vůbec nic se mi dneska nechtělo dělat, ale dyž člověk musí tak holt musí

mno tak to už je teda jako opravdu vrchol míšo,ne???
...ale jen si to užívej...
...já budu mít volno v pondělí a pak je v úterý svátek,což je super... 
Jo ploutef já se asi budu válet i dneska
hihi...do teď jsem lítala a ňák mi to zmohlo 
Zdary...nazdárek lenčo, nemáš vůbec zaco děkovat...konečně jsem mohla použít nějakou normální fotku na tvůj profil...
...do pátku to bude snad oukej...
...jináč Míšo to válení jsem ti jako záviděla a to jako dost....i když ono už je úterý a já mám pořád nějakou nechuť k tý práci... 
jj a bomba fotičky. už se těšim na CD
čus ženy. na pondělí dneska neni tak hroznej den, na práci dnes peču a jenom se válim hihi.... vo proti včerejšímu skaženýmu celýmu dni je dneska pohodinka a za fčerejší výkony se vy hadrový panenky můžete pochválit fšechny. bylo to good a každej zápas by moh bejt tak dobrej
až na toho wola...
dekuju za fotku,co mam na profilu 
jo a Pari,ty si nedelej vubec hlavu s tema brankama,nebyla to tvoje chyba!
Zdravim vas vsechny,tak jak se vede hnedka ze zacatku tydne??Koukam,ze jsme vsici jak lazari
Ale do patka to bude snad OK.Ploutvi a Helco diky za fotky,netery sou moc vtipny
A uz se tesim na zbytek 
já už to radši nekomentuji....a paři je skvělá gólmanka....

čusík...souhlasím s Tebou Ploutef,Paři za ty góly nemůže a navíc jich ještě pár chytila
Každopádně výstižný komentář k zápasu,ale už je zbytečné to komentovat
Jinak hadrových je nás víc 
zdar ženy...Paři, prosím tě buď f klidu...za ty góly vůbec nemůžeš..kdybych nebyla dřevo a odkopla to tak nemusel být ten 2 gól z toho přímáku ...jsi naše jednička oprávněně, takže klídek...
.....jinak já jsem taky jak hadrová panenka, jelikož mi vůbec nic neposlouchá...fůj....cauvesarna defky...ja bych se taky fotila v soboutto je snad njlepsi termin..hheh

ahoj, taky vsehcny zdravim, pari mam stejny porblem uz me zacina taky vsechno bolet.je to skoda ze ten zapas takhle dopadl,to bylo dobre kopnuty, a chytla si tam spoustu jinyhc veci. ale co vratime jim to doba..jinak kdy se budem fotit priste je psoledni zapas doma???

Nazdárek ženy! Taky zdravím a přeju fajn start do nového týdne!
Jinak vám teda řeknu, že já dneska sotva lezu a to se mi fakt už dlouho nestalo!!
Ten včerejšek mě fakt mrzí..
Měla jsem alespoň ještě tu jednu střelu chytnout a byla by to remíza! Ach jo..
Ale klobouk dolů, jaxte bojovaly!!čauky, zdravím všechny fotbalistky..přeji Vám hezký začátek týdne...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38832
Dnes: 0
Online: 2

hojky, jo co dodat hani, tvuj " roman" je super, a dekujem ze si tu s nami. ted sem se dozvedcela ze asi nebudu v patek, pokusim se to nejka domluvit, to dm jeste vedet, zatim pa