Diskuze
Cau holky mockrat vam dekuju za ucast na maturaku,bylo to super.Doufam,ze ste si to uzily jako ja....

čauwes, mno maturák byl plně super...
...fakt jo...takže jsem ráda, že jsem tam byla..mno a f sobotu nepííjjuu....takže klíďo podám hlášení..hehe...

Zdravím takhle po ránu :o) Tedy musím uznat, že se maturák velice zdařil
A doufám, že příští týden podáte podrobné hlášení, jak jste dopadly na dokopné

jeežiš Vy se zase vožerete..

čauwes, přeji Vám vše pěknou sobotu a doufám, že se nám ten maturák povede....

kůlno, woe pojeď....neser mi....

zadny vymluvy woe..ach jo

tak teď už můžeš hlasovat do tý ankety...

Jak to že nemůžu hlasovat do tý ankety

Tak v 17:45 jooooo???? Tak fainé, jdu si žehlit kalhoty

to jsou jen výmluvy...

nemam kuwa..to je v prdceee

mno tak by jsi šla v kalhotech,ne??...to si můžeš zabalit sebou,ne?,.. pak je t na maturák...

jeezis ja nemuzu..:o(( kdybych zdrhla zase na chatu tak by to nevedela ae ja mam saty doma ..to je velmi spatne..

kůlno,woe neser a pojeď.....ty voe...dělej...

jako to je fakt masakr..Miso star- jje hvezda.:o)) takze ja sem str budka..hehe
jn tak si to uzite na maturaku..caudyZdarvím...tak odjezd na maturák je v sobotu v 17,45hod od Lidlu....
....čauwes, mno díky Míšo....
...to je jasný, že budu mít radost, jelikož jde přeci o našeho člena DREAM TEAMU a tak nechci aby byla Lenča zklamaná, že tam nakonec přijelo jen pár lidí...
...a tak musíme dorazit alespoň my...
..hehe....mno a kdybych to nezařídila já, tak jste si to 100% zařídili i vy....takže během dopoledne písnu f kolik bude odjezd... 
ty Kůlno co je to star? To je zase nějaká tvoje nová nadáfka ne?
a star budka je dobrý...Jinak Ploutef obdiv ti, že fakt fšechno super zařídíš, za to že sme krávy za to ty nemůžeš
a nedivim se že tě to sere....Ale voto budeš mít věší radost a zábavu, až pojede ta nej elita

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38808
Dnes: 1
Online: 2

Ahoj, bylo to super.....