Diskuze
jj a bomba fotičky. už se těšim na CD
čus ženy. na pondělí dneska neni tak hroznej den, na práci dnes peču a jenom se válim hihi.... vo proti včerejšímu skaženýmu celýmu dni je dneska pohodinka a za fčerejší výkony se vy hadrový panenky můžete pochválit fšechny. bylo to good a každej zápas by moh bejt tak dobrej
až na toho wola...
dekuju za fotku,co mam na profilu 
jo a Pari,ty si nedelej vubec hlavu s tema brankama,nebyla to tvoje chyba!
Zdravim vas vsechny,tak jak se vede hnedka ze zacatku tydne??Koukam,ze jsme vsici jak lazari
Ale do patka to bude snad OK.Ploutvi a Helco diky za fotky,netery sou moc vtipny
A uz se tesim na zbytek 
já už to radši nekomentuji....a paři je skvělá gólmanka....

čusík...souhlasím s Tebou Ploutef,Paři za ty góly nemůže a navíc jich ještě pár chytila
Každopádně výstižný komentář k zápasu,ale už je zbytečné to komentovat
Jinak hadrových je nás víc 
zdar ženy...Paři, prosím tě buď f klidu...za ty góly vůbec nemůžeš..kdybych nebyla dřevo a odkopla to tak nemusel být ten 2 gól z toho přímáku ...jsi naše jednička oprávněně, takže klídek...
.....jinak já jsem taky jak hadrová panenka, jelikož mi vůbec nic neposlouchá...fůj....cauvesarna defky...ja bych se taky fotila v soboutto je snad njlepsi termin..hheh

ahoj, taky vsehcny zdravim, pari mam stejny porblem uz me zacina taky vsechno bolet.je to skoda ze ten zapas takhle dopadl,to bylo dobre kopnuty, a chytla si tam spoustu jinyhc veci. ale co vratime jim to doba..jinak kdy se budem fotit priste je psoledni zapas doma???

Nazdárek ženy! Taky zdravím a přeju fajn start do nového týdne!
Jinak vám teda řeknu, že já dneska sotva lezu a to se mi fakt už dlouho nestalo!!
Ten včerejšek mě fakt mrzí..
Měla jsem alespoň ještě tu jednu střelu chytnout a byla by to remíza! Ach jo..
Ale klobouk dolů, jaxte bojovaly!!čauky, zdravím všechny fotbalistky..přeji Vám hezký začátek týdne...

hej tak to me tesi, kdybych sesem koukla driv mohla sem k tomu salatu neco udelat, ale ted uz to nestihnu kdyz za 20 minut odjizdim na trenink, ale tesim se moc

čauves, zdravím vás všechny při pátku...
..hned je ten den veselejší,ne??..
...dneska se na Vás těším...pro holky co u ás spí ám překvápko..i když jsem říkala, že nebudu vařit, tak jsem udělala bramborovej salát...což asi nejvíc potěší wyhul...
..takže se na Vás těším...

wyhul,aspoň se s tim nepotáhneš tak daleko...
..hehe...se na Vás těším...ještě to nějak vyřešit s tou Helčou...Kůlno, neboj, já okolo těch policajtů chodim pořád a ještě se mi nic nestalo...

ahoj, chtela sem se vyjadrit k tomu zvraceni, ael radeji ne, jak znam sebe tak ja se poblinkam hned na stadaku hihi

mno a to jako pujdem pesky?!
jako jeste kolem tich policajtůů 
neboj, balkon otevřu..ale já doufám, že moc blejt teda nebudete...
...můžete si ulevit po cestě...

asi nam budes muset otevrit balkonnn
jinak nweim jak by to dopadlo 

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38808
Dnes: 0
Online: 2

Zdary...nazdárek lenčo, nemáš vůbec zaco děkovat...konečně jsem mohla použít nějakou normální fotku na tvůj profil...