Diskuze
ja myslim ze jo...a hlavne na mahy jak mu bude zvracet do postylky

mno nejsem si jista jestli se tak mooc sigi těší na Vás...

hey sigi..tak na tebe se tesimm mocc

tak to už se doopravdy těším...

mno já si to myslím taky, ale radši jim do toho nebudu mluvit...
..zavřu je f obývaku a bude klídek...
...mno i když nevím jestli zrovna s touhle sestavou bude klídek..hehe..

Vy zase f pátek dopadnete
věřim tomu, že budou spát na zemi všici, páč na gauč už se nevyškrábou 
mno jasně, tak jim dáš pofouknout a snad budou f cajku...
..hehe.....já se nebojím...ale snad aby se začali bát sousedi..hehehey ja ti vase sousedy trosku spacifikuju..bo jim nejak domluvim...
..astaci jim vesely klacik??

woe, u nás se nesmí dělat bordel...máme dost nevrlé sousedy, alespoň ale zase budou mít proč nadávat....
...wyhul neboj, až budou ty nový fotky společný, tak je jasný, že se to tam napíše kde kdo sotjí atd....a můžeš to klidně udělat i ty...hehe
...jen chci aby to bylo u těch nových fotek....hele, to si domlufte vy kdo bude spát na zemi....ale už vidím jakej to bude asi mazec..hehe 
ploutev, mam takovy maly napad, kdyz pises jka sme dopadli v zapase, tak bys mohla pridat kdo dval goly, a pak jese ale to mozna az budem mit ty fotky,tak jak mam espolecnou tak popsat kdo tam vsehcno je, horni rada, prostredni ... vis co mylsim.

ja neblinkam....jo jen nehc pekne kulnu na zemi, ale je dobre ze tam bude kulna aspon bude vetsi prdel, ale si odvazna kdyz si tam vezmes ty nejvesti prasatka...
ju to bude parada se tesim

ty voe, já doufám, že u nás nikdo blejt nebude, jelikož už stačí to, že jsem minule když u nás spala lenka musela uklízet celej barák...
....ale nemám jí to za zlé.... 
mno je to jedno..oni budou blit dolu takze spim daleko
mno tak to bude spát s mahony Lenka, ale ta bude spitá, takže jí to bude jedno...hehe...

jo tak me stacispat na zemi....stejne nechtela bych spat s mahy na jednom gauci...

ty voe,, můžeš u mě soát, ale jedna z Vás bude spát na zemi a karimatce...jelikož do obývaku na gauč se vejdou dvě a tak jedna by mohla spát na zemi...tak jestli se nějak s Lenkou a Mahony domluvíte tak u nás spi, ale víc lidí už ten byt fakt nepojme...
..jo a já f pátek nebudu moc pít...aby to nedopadlo jako f sobotu...

sama ses nafukovaci..hih..mno spi u tebe mahy takze mas uz plno. skoda

já se těším hrozně...ale chce to si zajistit nocleh, páč já všechny neubytuji...nemám nafukovací byt...
... 
cauves... tesi te se na patek???heheh

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38808
Dnes: 0
Online: 2

mno tak já doufám, že když budete zvracet tak jenom do kyblíku a nebo rovnou do záchodu.....ale lepší by bylo kdyby se zvracelo rovnou venku a nebo vůbec...