Diskuze

mno tak ja budu spat u sigiho..

mno to máš pravdu, jelikož u mě spí stejně jen spitky, takže jsem f klidu, že by se ti vedle někoho spalo dobře...

mno tak vedle Misi to nebude o moc lepcii..jo v poho..je to asi rozbity

jo kůlno, nejde mi nějak mail a ani moc internet f práci...tak proto ti nepíšu...

mno čauves, to nevím jestli ti to holky udělají nebo ne, ale já vím, že 100% nejedu..a záleží pouze na holkách jestli si to vezmou na svůj hrb...

Neeeeeeeeee...to mi přece nemůžete udělat

mno si myslím, že těch chlastaček bude ještě hafo...

jeeeeeeezis to bude zase masakr..fujjj...a spat nedle mahy kdyz je zlita to je fakt naresss..a to se fakt neda..mno takovej chlastacek jeste bude

já jsem nebyla, jelikož jsem úplně brutálněnachcípaná a hlavně jsem hlídala ségře děti....takže jsem nemohla...

cauwes, ja nejspis asi taky nepojedu...jakto ze si nebyla ploutef ve strak na salofce??

čauves, hele pořádně se rozmyslete jestli chcete jet na ten turnaj, jelikož tranzit nebude, budete muset vzít auta a nikdo Vám cesťák neproplatí a ještě ke všemu si budete muset zaplatit startovné 2000,-Kč - na to taky nikdo nebude připlácet a musí se tam vzít dvoje dresy atd...mluvila jsem s Honzou Klásků a ten sám řekl, že to je kravina...ale záleží na Vás....jen Vám sděluji info, které jsem zjistila...

čauves, tak jak se vede??..koukám, že návštěvnost tady trochu vázne..mno škoda....

mno je to f sobotu a je f prdeli, jelikož nás asi nebude víc...

jestli je to v sobotu,tak taky nemůžu...

jojo, byla by to škoda, ale fakt nevím..každopádně holky to zvládnou i beze mě...

Ale no tak, nedělej Zagorku, to by byla škoda

čus, woe, tak to je na hovno, tak asi v sobotu nebudu, jelikož jsem počítala s tou nedělí...tak vuidíme...ale spíš ne..a kord když je to takhle dlouho...

Ahojda. Už se těším na 6.12. vážení, pořádně pokecáme a jelikož Míša má velké auto, naloží do něj na cestu z5 takovou malou S...:-D Takže pokecám O5 ;o)

čusík...turnaj se hraje jen 6.12. zkrátili hrací dobu na 1x20min hrubého času...první zápas hrajem ve 14:30 s Chemcomexem a je to první zápas naší skupiny

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38776
Dnes: 0
Online: 3
jsi fakt jako ftipná....hehe...