Diskuze

mno máme sice volno, ale už se nám pěkně krátí...

zdary...tak co defky mate dneska dovolenou coz??..

tak už jsou tady fotečky...ale jen ty v dresech..přeci jen sem chodí spousta cizách lidí a nemusí okukovat moje bůčky...

jo ty fotky jsou good a ja jsem teď stahovala ty co fotil sigou a ty jsou taky epesní...zítra se je pokusím dát na net a poslat Vám je...mno a co říkáš na ty z tž páteční akce???

Fotky sou fakt dobrý, už se těšim na ty profi, nevypadáme tam zase tak blbě jak sem si myslela, naopak jsou fakt cool...

Čau ženy, tak se zase hlásím..ano doopravdy jsem dovolenoi měla,takže jsem´zevlovala v Práglu...

zdar...dyt sou ty fotky dobry

hale veřejně to radši nedám,páč bych taky vod někoho mohla dostat na budku,tak já vám to radši pošlu mailem

No Hanko myslim, že kdyby se měl vymáznout z těch fotek tvuj oblyčej, tak nevim, co bych měla řikat já

Zdravim ženy,no já spíš přežívám,z toho kozenkovýho focení se mi bloknuly záda či spíš krk

jojo žije...to se tak někdo má,dovolená...hm taky bych chtěla

No taj to taky dneska žije, je vidět, že má Ploutef dovolenou, bestak ještě vyspává

MNO PROSTĚ JSI VÝBORNÁ VYHUL....

ja a chlastat,nahodou byla sem pres cas v praci, vlastne bych tam jeste mela byt, jenze sem holka sikovna vedouci nam rekl az budeme mit hotovo ze muzeme jit domu,tak uz sem doma hura, uz je dneska ta se uvidime za 12 hodin papa jdu spinkat

přesně tak, nezbejvá nám nic jinýho, než prostě jim to n jaře nandat a to jako dost...jsou to ubožáci a jakmile si na to vzpomenu tak jsem pod dost nasraná...

No k nedělnímu zápasu už škoda mluvit, ale budu si ho pomatovat hodně dlouho a budu si ho připomínat pořád abych měl dost síly na to jim to na jaře pěkně vrátit i s úrokama!!!!a vy ulejvárny co nejdete na trencl si teda pořádně šetřte síly na zítra a wyhul ne že budeš někde chlastat!!!

mno to jo, ale budeš muset přidat nějakou tu branku...

jojo tak uz sem to video taky videla, nojo no skoda.ale uz se tesim na zitrejsi zapasik, doufam ze jich nasazime aspon 10 aby sme si zpravili chut po minulym zapase.

mno ten gól asi nebyl moc super, když byl úplně k hovnu...ale jináč díkes...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38790
Dnes: 0
Online: 1
já volno mám až dnes,ale tušim,že si to zejtra a další dni nadělám,ale dík aspoň za ten jeden den,páč já se sotva hejbu,mám fakt bloklej krk,tak tu lezu s krunýřem a votáčim se radši celá