Diskuze

mno,tak to občerstvení klidně dát můžem...

Mam z toho nateklou nohu,dostavam jich vic.Ted sem se u doktora malem slozila

Jinak Lenko někdo psal na mail že fotbal se hraje 7.12. to nemůžeš sportovat den po injekci?

Ahojky, ty chodíš na injekce s křečákama jo? no to potěš teda....Dom jedu v sobotu, ale budu v Písku už tak na 8 ráno jesti stihneš vstát???

Miso,takze te budu zase otravovat,pokud bys mela casek tenhle patek kvuli tem listkum...??Jestli ne,ta to nejak vymyslim.Sorry.Jo a mam pocitat teda i s listkem pro ridice?pa

Ahojky holciny,jak to s vama vypada?Nejaky noviny??U me tak neja na houby,jinak porad stejny,nic novyho,krom toho,ze bych se chtela zavcas omluvit.Na tu salovku nepojedu,6.12.,chodim s krecakama na injekce a dalsi me ceaj prave 5.12.

Mno jestli budu mít čas a chuď jezdit v neděli do Strak tak pro mě neni problém tam vzít pár lidí, samozřejmně nesmí se mnou ject pes, ale naspět už by ste museli sami

mno tak jo,bo by jsme mohli zjistit ještě vlak o něco později aby jsme si mohli dát nějaký to občerstvení...

takže příště pojedem teda asi tim vlakem?

ty, woe, fotbálek super....se těším na další...

Sory ženy že jsem nebyla v těch Strakonicích, měla sem náročnej víkend a úplně jsem to pustila z hlavy...

pic..ja sem ti ploutef rekla ze si proste saty brat nebudu...

ahoj sem se sem po dlouhej dobre dostala, ju to by bylo moc vtipny kulna aploutev v satech hihi...ale ja budu stát při vás a beru si taky jen klahoty...a co jak se jinak máte? ja docela dobře.

mno tak to máš recht...

To přežije - bude muset

jo Kůlno, sama nebudeš...Lenka taky bude mít šaty...a i Míša...hehe...tak si je vezmi...

jojo, nabídla bych ti spaní u mě, ale už se ke mě nikdo nevejde...

Noooooo tak to bude tatínek extra rád :-D Ale halt se nedá nic dělat - jaký si to uděláš takový to máš

ne ja nejdu f satech pac bych tam byla sama jako ....

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38776
Dnes: 0
Online: 2
čusárna, tak to je škoda Lenko, že nepojedeš...