Diskuze

No tak já hlásim, že je mi to jedno, kdy se pro lístky zastavim, takže si Lenčo jenom řekni a já se snad nějak přispůsobim, klíďo to můžem nechat na příští týden, je čas...jinak sama nevim co bude 6 takže mi to zatim vyhovuje. Jo a Lenčo skusim tu adresu sehnat přes Lukáše, jinak jí asi neseženu

čauves, tak to datum mi teda jako moc nevyhovuje, ale co se dá dělat,že??...

Pic všici, už vím kdy bude ten první turnaj v hala

mno tak to je jasný, že se Lenka opila....

ahoj leni, jo v poho, ze si nenapsala, hele chtel by jit i honza byl by pro nej taky listek???tak hlavne ze se oslavick apovelda,a co ty opila si se???

nazdárek,hele tak já s lístkem počítám, ale f pátek už budu od rána f Práglu, takže se s Míšou domluvím individuílně na vyzvednutí lístku a jak to bude s financema???...máme to zaplatit Míše a nebo ti to poslat na účet??....věřím, že to musela být sranda, ale já jsem musela být tady...když jsem se týden před tám vykašila...

Mahy,sorry,ze sem neodepsala,nemam kr.Miso,prosim te napis mi adresu Stepy Hejpetrovy,co bydli s Lukasem V Chelcicich.Dik moc,nejlip na tel.a na ten patek se jeste dohodnem,ju?

Ahoojky,jak se mate vsici????Ja nejak stridave

přesně tak až začneš makat, tak poznáš jaká je to pakárna...

nazdar cvrcku, vole az zacnes pracovat tak poznas proc to rikame...a co jinak jak se mas????prej pojedes taky na lenky maturak??? jeste porad pijes jako driv??? hehe

Zdravim všechny pracující lidi

to by to nebyla kulna, kdyby se nevykecavala...hej kulno tak ta streda asi pada,ploutev jede sme do strak.

kůlna se vykecá vždycky ze fšeho...

ahoj nojo curda nejvetsi fallakac a ted musi nest nasledky, ale ty se s toho kulnmo vdycky dokazes vykecat co???

ty jsi největší čurda, ze všech čurd...

hovno to je moje nova nadafka..hihi sama ses čurda a to se fakt neda.

to bude ai tim, že máte neska třídní schůzky...

zdarec čurdy..tak jak??? woe je mi nejak divne to bude asi tim pocasim..hihi

to CD má ještě pořád Mnča, takže až mi ho předá, tak sem ty fotky nalifruji a budete kočky....

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38776
Dnes: 0
Online: 1
tě někdo nasral??..že je den na hovno??:...